torsdag den 20. februar 2014

Boliga Selvsalg skiftes ud med en ejendomsmægler

Så trækker vi stikket på Boliga Selvsalg, og det er efter en periode, der blev lidt længere end først beregnet. Samlet set gav det to opkald og en fremvisning. En succes? Nej for så havde huset været solgt, men vi fik det afprøvet, og det har vi det godt med.

Nedenstående viser de statistikker som der har været i vores selvsalgsperiode, og til sidst en konklusion... Var det det værd?

Vi nåede at have boligen til salg via Boliga Selvsalg i 126 dage. Vi havde fra starten sagt 3 måneder, så hvorfor en måned ekstra? Da vi efter 3 måneder kontaktede en ejendomsmægler, ville skæbnen, at vi samme dag blev kontaktet af nogle potentielle købere, der gerne ville have en fremvisning. Der blev aftalt en fremvisning 5 dage frem, men den blev rykket endnu 1 uge, og efter fremvisningen gik der yderligere 1,5 uge før vi snakkede sammen igen. Nu har vi så brugt en uge på at holde møde med ejendomsmæglere og så gik den 4. måned.

Samlet set har der været 1582 personer forbi annoncen.

Besøgskilderne har været fordelt som vist i grafen. Over halvdelen er direkte trafik, hvilket bliver defineret således:
"Direkte trafik er betegnelsen for onlinetrafik hvor annoncens webadresse er blevet tastet direkte ind i adresselinien i en browser, som Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox. Det kan dog også ske hvis man besøger siden ved at klikke på et bookmark, via et link i email (med mindre de er åbnet i en web-mail) eller hvis linket er i et tilsendt dokument som pdf og word."
Det undre mig, at der ikke har været mere trafik fra boliga.dk og selvsalg.dk.

Over de sidste 3 måneder har besøgene fordelt sig således pr. dag.

En af de mest interessante statistikker er antallet af downloadet salgsopstillinger. Der har været hentet salgsopstillinger hver uge, men om det er mange eller lidt, har jeg svært ved at vurdere.

Sidst men ikke mindste har 71 personer trykket "like" til annoncen på facebook. Her kan vi vist kun sige tak til venner og bekendte.

Var det så det hele værd? Det har kostet omkring 2000 kr. at have annoncen på Boliga Selvsalg, og det kunne reelt set have gået til betaling af en ejendomsmægler. Men samtidig har vi fået adgang til nogle af Boliga Selvsalgs produkter som professionel fotograf, tilstandsrapport, elrapport og energimærke. Vi har sparet mere en 2000 kr. på at købe disse produkter igennem Boliga, så det har været fint.

Kunne vores bolig så have været solgt, hvis vi fra starten havde valgt en ejendomsmægler? Måske men det må blive ved ren gætteri. Vi havde brug for at prøve det af og er blevet det klogere. Var det lykkes, så var arbejdet givet godt ud rent økonomisk.

Jeg har givet et par bud på, hvad der kan være gået galt med vores selvsalg på boliga, og det kan du læse via linket.

Derudover har Boliga Selvsalg også nogle fejl, og dem kan du læse om via dette link.

3 kommentarer:

  1. Hvilken ejendomsmægler bruger du?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej (igen) Rasmus. Vi bruger home, Viby.

      Slet
  2. Har du fået solgt?
    Eller kan du bruge ejendomsmægler selvslag.
    Det er billigt og giver flere annoncering muligheder.
    Her er mere info omkring mægler selvslag.
    http://www.nem-ejendomsmægler.dk/selvsalg

    SvarSlet