mandag den 7. oktober 2013

Byg nyt typehus

Processen fra man kommer på ideen, finder grunden, vælger byggefirma og får nøglen til et færdig hus er lang og kringlet og til tider uoverskuelig. Med denne blog håber vi, at vi kan give videre af vores erfaring og forhåbentlig hjælpe nogle, der står i samme situation. Samtidig håber vi, at andre vil dele ud af deres erfaringer i kommentarfeltet, så vi alle kan blive klogere.

Bloggen er startet 07.10.2013.

Vi står selv i starten af processen. Vi har brugt nogle måneder på at finde en grund, snakket med 3 forskellige byggefirmaer, vi har fået lavet boreprøver, banken har sagt ja og nu er vi ved at få lavet de sidste tilbud fra de forskellige firmaer.

Så vi mangler stadig at finde det rigtige byggefirma, få solgt vores eget hus, få godkendelse ved kommunen og tage stilling til alle de detaljer, der nu skal gøre for at det bliver vores drømmehus.

Det er en spændende men tidskrævende proces - og det ved vi allerede. Grunden ligger kun 1,5 km fra vores nuværende hus, så vi får rigelig med mulighed for at følge med. Alt hvad der er sket i processen og hvad der kommer til at ske fremadrette vil vi berette om her på bloggen.

Vi håber, at bloggen kan være til fremtidig hjælp.

God fornøjelse

D&M

Tags: Byg nyt, byg selv, typehus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar