mandag den 11. august 2014

Elarbejdet færdiggjort (byggeuge 9), tagsten er kommet på (byggeuge 10)

Byggeuge 9 gik ret hurtig - måske fordi der kom en Smukfest ind over - men ikke alle håndværkere var ude at fulde sig i skoven. Vores elarbejde blev gjort færdigt, og det var endda efter et par ændringer i sidste øjeblik. Vi fik flyttet et tomrør i alrummet og kontakterne er flyttet ved hoveddøren. Det sidste var ikke meningen, men vi fandt ud af, at hoveddøren var vendt om på byggetegningerne uden, at vi havde bedt om det. Vi overvejer stadig om den skal vendes om igen, selvom porebetonet ikke er sat op efter det.

De indbyggede toiletter er også sat op, så nu er de sidste huller i huset lukket til.

Vi er lige startet med byggeuge 10, og i dag er der lagt tagsten - startet og afsluttet på sammen dag. Det er rart, at det nu er lukket helt af. I weekenden opdagende vi nemlig, at der var kommet vand ind gennem undertaget og gjort loftisoleringen våd flere steder. Byggelederen er gjort opmærksom på det, og ser på det på onsdag.

Derudover har mureren været forbi i dag (Krusborg Byg ApS). Han var der stadig, da jeg kom forbi kl 18.30. Vi fik en snak om køkkenmuren, og det viste sig, at han ikke var helt informeret om, hvordan den skulle bygges. Han snakker med byggelederen i morgen, og så skal der nok komme styr på det.

Håndværkerne er ikke alle lige fra nabolaget

Først omgang rulleskifte i stuen


Indbygge toilet indsat

Tegning klar til køkkenmuren

Tilføj billedtekst
Stadig grønne områder omkring huset,
men de grunde sælges nok også på et tidspunkt

Og så blev taget lukket med tagsten
Ingen kommentarer:

Send en kommentar