mandag den 20. oktober 2014

Bygge uge 20 - huset er blevet fuget

Byggeuge 20 er jo egentlig kun lige gået i gang, så der er nok ikke så meget at berette om, men alligevel er der sket noget. Jeg ved dog ikke helt, om det er noget, der er sket i dag, eller om det blev lavet i slutningen af sidste uge. Uanset hvad, så er hele huset blevet fuget, og det ser sku godt ud. Nu kan vi sige, at huset er lukket helt af, og det er sådan set godt nok, nu hvor gulvvarmen har kørt i flere uger.

Jeg har kigget ind af vinduerne i dag, og det ser ret færdigt ud. Dog mangler bordpladerne stadig at blive leveret og monteret både i køkkenet og bryggerset.

Jeg var egentlig forbi huset, fordi vi fandt ud af, at træbjælkerne i carporten bliver malet hvide. Det ser faktisk ikke særlig pænt ud (har jeg set på et andet hus), så dem skal vi have lavet om til antracitgrå som sternbrædderne og vinduerne. Det giver en bedre sammenhæng i huset samlede udseende.

Vi har også haft fat i HTH. Det var meningen, at emhætten skulle flugte med skabene. Det var HTHs egen ide og det var også på vores tegninger, men ikke sket i praksis.Ingen kommentarer:

Send en kommentar