lørdag den 25. oktober 2014

Slut byggeuge 20 - Fliser lagt rundt om huset

Det er søndag morgen her i byggeuge 20. Uret er lige blevet stillet tilbage, så der er tid til en opdatering på husbyggeriet, før arbejdstøjet skal på. Der skal lægges fliser omkring huset.

elinstallation oven på skabet. 
Vi har været inde i huset en enkelt gang i denne uge. Det er kun maleren og køkkenmontøren, der har været i gang. I køkkenet er der kommet bordplader på samt lister over det hele. Den lille bordplade på halvmuren er også blevet skiftet. Der mangler kun lidt finish for at det også er pænt. De to ovenskabe, der ikke flugtede med emhætten, er også blevet rettet. Der var et lille problem med elinstallationen, men det blev også løst.

Udenfor er bjælkerne blevet malet. Selvom det skal males hvid ud fra standard, så malede de alligevel bjælken i carporten antracitgrå ud fra vores ønske. Ingen problem i det.

Den største ændring er sket udenfor, og det er fordi vi er ved at lægge fliser rundt om huset. Vi når ikke det hele, men indkørsel og stien til døren bliver færdig. Så kan vi undgå at slæbe sand og sten ind, når vi skal flytte. Vi har fået leveret 9 m3 afrettersand og 185 m2 fliser i 30x30 cm.
Godt vi har store maskiner til rådighed

Snorlige...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar