søndag den 14. september 2014

Byggeuge 14: Muresten hele vejen rundt og klinkearbejde færdig

Nu ligner det sku et rigtigt hus! Det gør rigtig meget for oplevelsen, at der kommer muresten op over det hele. Det er kun nogle små mureprojekter, der mangler så som vindueskarme og søjler i carporten og terrassen.

Indenfor er alle klinker lagt, og vi er godt tilfredse. Det er svært at forstille sig, hvordan klinkerne kommer til at se ud på et helt gulv, når de skal vælges, men det er nu blevet ret godt (ros til fruen!). Vi viste huset frem til en kammerat, der er i byggebranchen, og han roset heldigvis både mure- og klinke-arbejdet.

Strømmen kører stadig derud ad. Jeg snakkede med byggelederen, og han fortalte, at genveksanlægget skal køre konstant til vi overtager huset. På en uge er der brugt 211 kWh = 30 kWh pr. dag = 60 kr. pr. dag. Vi overtager huset om ca. 45 dage, hvilket reelt set betyder en omkostning til strøm på 2700 kr. Bliver spændende og se om det holder. Se mere omkring forbrug af byggestrøm her.

Ellers blev byggeuge 14 sluttet af på en super gode måde, men også lidt hård i dag. Der blev afholdt gadefest/vejfest, og der var en fremragende stemning og alle huse mødte op inklusiv dem, der er ved at bygge nu (som os). Tak for en god fest :-)
Hoppeborg, telt og gode naboer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar