lørdag den 4. januar 2014

Plantegning næsten færdig

Så har vi fået vores plantegning, og med et par rettelser ser den således ud.


Den oprindelige plantegning fandt vi hos et andet byggefirma. Herefter viste vi et kopi til Huscompagniet og spurgte og de kunne bygge det samme til os. Sidenhen har vi lavet lidt om på plantegningen, så vi kunne få alle vores ønsker med.

Plantegningen er lavet ud fra følgende grundidéer:

 • Køkkenalrummet skal være husets hjerte med masser af plads til stort spisebord og siddepladser ved køkkenbordet. Adgang til alle de andre områder i huset samt terrassen. Ekstra stor vindue i køkkenet så der kommer masser af lys ind i rummet.
 • Børneafdeling, der kan lukkes af, så både børn og voksne kan holde "fri" fra hinanden.
 • Forældreafdeling med soveværelse, walk-in og badeværelse med badekar. Indgangen til forældreafdelingen er adskilt af en lille mellemgang, så det er muligt for gæster at gå ud på toilettet uden at skulle gå ind igennem soveværelset.
 • Stue med fjernsyn og sofa. Stuen skal kunne lukkes af med franske døre.
 • Bryggers med indgang direkte fra entreen.
 • Depotrum i forbindelse med køkkenet.
 • Overdækket terrassen lige ved udgangen fra køkkenalrummet. Dobbelt terrassedøre. 
 • Lyse trælofter over alt. Normal lofthøjde.
Nu kan det kun gå for langsomt med at komme i gang.

OPDATERING 16.10.14: Hvis du vil se den endelige plantegning, så tryk på linket

Tags: byg nyt hus, nybyg, typehus, Huscompagniet

4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker plantegning. ved første øjekast, troede jeg lige at det også er den vi har forelsket os i fra Huscompaniet. Men jeres rettelser giver bedre mening. Må jeg spørge hvor stort huset er? vi her helt I startfasen, så lige nu syntes vi, at det er svært at sætte os fast på en plantegning, men det er nok også fordi vi ved at der er så mange muligheder :)
  MVH - Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke. Huset er 171 m2. Vi har udvidet et af HCs standarthuse med 4 m2. Jeg er enig med dig i, at plantegningen er svær at finde ud af. Det er nok det vi har brugt mest tid på at finde ud af. Held og lykke med byggeriet. Hvis du har flere spørgsmål, så skriv endelig.

   Slet
 2. Spændende blog;)
  Har li tegnet er hus der minder meget om jeres. Vil overveje depot og sen lille mellemgang til soveværelset så men kan bruge badeværelset uden at skulle igennem soveværelset først.
  Så et sted i bygger efter br2015. Hvor tykke er jeres vægge, gulv og lofter så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mai. Tak for det :-) nu har vi kun boet her 10 dage men det rum vi er aller gladest for er depotrummet. Det er virkelig godt givet ud. Det er korrekt at vi bygger efter br15. I følge materialelisten er væggene 410 mm tykke. På loftet ligger ca 600 mm isolering af forskellig art. Under beton ligger der 360 mm gulvisolering. Håber det kan bruges :-)

   Slet