tirsdag den 21. januar 2014

Huscompagniet breder sig. Ingen vand på grunden.

Vi er ikke kommet i gang med byggeriet endnu, men til gengæld har Huscompagniet været forbi og sat et skilt op. "Kvalitetshus på vej!" Vi glæder os.
Skilt på vores grund

På sådan en råkold januardag gik jeg ned forbi grunden for at se, om alt var, som det skulle være. Efter en lang periode her i januar, hvor vejret har været mild, og det har regnet næsten hele tiden, er det godt lige at se, om der ligger meget vand på grunden. Hvis der gør det, kan det være, at der skal ekstra dræn i jorden, så man ikke får vandproblemer senere hen. Heldigvis er jorden ret tør, så jeg er glad.

Man kan ane vores skilt i baggrunden.
Ellers sker der noget i området. Man må sige, at Huscompagniet er fået godt fat i denne udstykning. Jeg tror, at Huscompagniet har bygget over halvdelen af husene på vejen, og udover et halvfærdigt hus, vores kommende hus er der også sat et Huscompagniet-skilt op på en grund 100 meter fra vores. De har travlt i det firma, men det er også klart efter et rekordår i 2013.

De beboere, som vi har snakket med, har alle været godt tilfreds med Huscompagniet og selve byggeprocessen, så det giver lidt ro i maven. Nu venter vi bare på at vores hus bliver solgt, så vi kan komme i gang. Måske der kommer lidt mere fart på tingene, når foråret nærmer sig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar